0

Celebrity tweets 23-05-2014.De zomer komt eraan en dat betekent dat we binnenkort allemaal strak in ons velletje willen zitten. De eerste stap daarvoor is het aanleren van een gezond eetpatroon, maar de tweede is sporten.

Je kunt namelijk wel een heleboel afvallen, maar je zult nooit een hele strakke buik krijgen als je er niet bij sport. Tachtig procent is voeding, maar die overige twintig procent is gewoon keihard trainen.

Toch ken je dat nare, slappe gevoel na een work out vast wel en dat houdt ons soms tegen om naar de gym te gaan. Gelukkig hebben wij wat tips om dat te voorkomen! Lees ze hieronder.

1. Als je aan het afvallen bent, eet je vaak minder koolhydraten en producten met een hoop energie. Echter heb je deze voedingsmiddelen wel nodig als je sport! Vergeet dus niet om voor het sporten een banaantje te eten, een speltcracker met avocado of een wat havermout.

2. Ook is het heel belangrijk dat je na het sporten eiwitten en koolhydraten binnenkrijgt. Eiwitten zorgen er namelijk voor dat je spieren zich sneller herstellen (minder spierpijn dus!) en koolhydraten geven je weer wat energie. Zo kun je bijvoorbeeld een (spelt)boterham met een gekookt eitje, wat yoghurt met fruit en zaden en noten of simpelweg een mueslibol met kaas eten.

3. Drink genoeg! Met sporten verlies je een hoop vocht en dat moet je weer aanvullen. Anders kan je lichaam zich namelijk niet herstellen en krijg je last van hoofdpijn, weinig energie en slappe benen. Het best kun je een flesje water meenemen zodat je hier tijdens je work out uit kunt drinken.

  • Celebrity tweets 23-05-2014.
    Zoals je kunt zien, doet Vanessa Hudgens ook veel work outs

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties