0

Celebrity Tweets 02-06Wil jij ook perfect gelakte nagels als je op vakantie gaat, maar heb je geen zin om nagellak of remover mee te moeten nemen in je koffer of tas? Dan is dít de oplossing.

Met Sensationail kun jij namelijk thuis je eigen nagels omtoveren in gelnagels die twee weken chip-vrij blijven zitten. Het werkt in principe hetzelfde als met een gewoon lakje, alleen moet je van tevoren je nageloppervlak ontvetten en een primer aanbrengen. Het grote voordeel komt daarna: na ieder laagje (base coat, twee keer kleur, top coat) gellak doe je je handen voor maximaal een minuutje onder de LED-lamp en na afloop zijn ze helemaal klaar. Nooit meer wachten tot je nagels droog zijn, dus!

Als je het starterspakket koopt, krijg je een LED-lamp en alle benodigdheden om je nagels mee te doen: een kleurtje voor op je nagels, de gel base- en top coat, gel primer, gel cleanser, een bokkenpootje, pluisvrije doekjes en een tweezijdige vijl. Sensationail zegt dat je met het starterspakket ongeveer tien manicures kan doen, maar uit ervaring weten we dat je er wel wat langer mee doet.

Ook zijn er superleuke zomerse kleurtjes aan het assortiment toegevoegd, zoals koraal, felroze en blauw én Bol.com geeft nu twintig procent korting op alles van Sensationail!

Snel inslaan dus! Omdat het moeilijk is om te kiezen, hebben wij alvast een starterspakket en een aantal vrolijke kleurtjes voor je op een rijtje gezet. Klik op de foto’s om te bestellen.

Wij hebben het starterspakket al voor je opgezocht en een paar leuke kleurtjes voor je op een rijtje gezet.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.bol.com

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties