0

ilovebeauty 150Nu de zomervakantie officieel voorbij is, beginnen weer allerlei verschillende beurzen en helaas hebben de meeste niet bepaald een trendy imago maar dat is bij de volgende beurs absoluut niet het geval. Op 28, 29 en 30 november zal in de IJsselhallen in Zwolle hét beauty & lifestyle evenement van het jaar plaats gaan vinden: I LOVE BEAUTY.

Als we het hebben over Miss Lipgloss hoeven we geen verdere uitleg meer te geven: één van Nederlands grootste beauty-bloggers zal in samenwerking met Studio TaS I LOVE BEAUTY organiseren. In deze gigantische hal vind je alles wat jij nodig hebt op beauty en lifestyle gebied, door middel van verschillende stands en demonstraties waaraan jij kan deelnemen. Shop met je vriendinnen met flink wat korting bij de verschillende kraampjes en krijg advies op het gebied van onder andere visagie, fashion, gezond eten en de meest effectieve oefeningen voor een fit lijf.

Naast het shoppen, zullen er verschillende workshops worden gehouden maar hiervoor moet je wel van tevoren een kaartje kopen voor slechts 1,50 euro dat ook nog eens wordt gedoneerd aan een goed doel. Er is een food corner waar je onder het genot van een hapje en een drankje even kan bijkletsen met je vriendinnen en de dag wordt afgesloten met een groot feest met bekende DJ’s.

Wil jij een leuk dagje uit? Dan mag je I LOVE BEAUTY zeker niet missen! Wil  je meer info over dit beauty event, klik dan hier!

  • Midden en logo 500
  • Cynthia ilb

www.ilovebeautyevent.nl

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties