0

disaronno_1013_300_1Als echte fashionista kun je tijdens de feestdagen natuurlijk niet weer aan komen zetten met een good old Cosmopolitan. Ook als het op drankjes aankomt wil jij op de hoogte zijn van de hipste en lekkerste cocktails. En als er iets fashionable is, dan is het wel het nieuwe jasje van Disaronno.

Heb jij je outfit voor de feestdagen al klaar leggen? Disaronno wel, want niemand minder dan modehuis Moschino ontwierp speciaal voor de feestdagen deze limited edition fles van de populairste likeur ter wereld. Kijk, daar kun je op een kerstdiner nog eens mee aankomen. Het nieuwe design is helemaal in de stijl van Moschino met het klassieke hartjeslogo in zwart en rood maar dan in de vorm van de herkenbare fles van Disaronno.

Zelfs aan de opbrengst van de limited edition fles zit een fashionable randje. Een deel ervan wordt namelijk gedoneerd aan het goede doel Fashion 4 Development dat landen als onder andere Afrika helpt met hun ontwikkeling en duurzame economische groei.

De exclusieve Moschino loves Disaronno fles is vanaf nu in het hele land verkrijgbaar. Nog op zoek naar een lekker receptje met de feestdagen in zicht? Speciale ter gelegenheid van deze samenwerking heeft het likeurmerk een cocktail gecreëerd.

- 45 ml Disaronno
- 15 ml Citroensap
- 7 cranberry’s fijn gestampt
- Shaken, zeven en uitschenken in een Champagne glas zonder ijs
- Aanvullen met champagne of mousserende wijn

disaronno_1013_300_1

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties