0

Diane von Furstenberg and Harley Viera-Newton Celebrate the Launch of the Holiday Capsule Collection.Happy Birthday to Diane von Furstenberg, of eigelijk voor haar wikkeljurk. Het design bestaat namelijk veertig jaar en zo’n mijlpaal moet natuurlijk op gepaste wijze gevierd worden. De ontwerpster is dan ook een heel speciale samenwerking aangegaan om het jublieum te vieren.

Namelijk met niemand minder dan Andy Warhol! Of nou ja, natuurlijk niet met Andy himself maar met zijn Andy Warhol Foundation en dat betekent een gloednieuwe feestcollectie, die bestaat uit t-shirtjes, accessoires en of course wikkeljurken! Wat je kunt verwachten? De bekende DvF printjes gecombineerd met de Warhol iconen. De Pop Wrap Collectie is vanaf 10 januari verkrijgbaar in de Diane von Furstenberg winkels in Antwerpen, Brussel en Knokke.

Iets minder om de hoek is de ‘Journey Of A Dress’ tentoonstelling, die ook speciaal voor het jublieum wordt georganiseerd in Los Angeles. Daar kun je naast de evolutie van de wikkeljurk ook portretten van de ontwerpster zelf zien. Je hebt nog tot mei 2014 om een reisje naar L.A. te boeken en de tentoonstelling te bewonderen.

Diane von Furstenberg and Harley Viera-Newton Celebrate the Launch of the Holiday Capsule Collection.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties