0

150 DDiane von Furstenberg is een vrouw met onwijs veel charisma en stijl. Ze betekent enorm veel in de modewereld met haar carrière als ontwerpster van haar label DvF, maar gaat haar vakgebied uitbreiden. Diane gaat nu namelijk ook een carrière opbouwen als reality-ster.

De ontwerpster krijgt haar eigen realityserie: The DVF project. Het nieuwe programma wordt uitgezonden op E! later dit jaar. De serie volgt de ontwerpster in haar zoektocht naar een marketing medewerker die haar merk nog groter kan maken dan dat het al is met alle hectiek en chaos eromheen.

Dat Diane nog tijd heeft voor dit televisie uitstapje is een wonder, want naast dat Diane von Furstenberg één van de belangrijkste vrouwen in de modewereld is met haar eigen merk is ze ook hoofd van het Council of Fashion Designers of America waarvoor ze heel veel andere mode bedrijven en ontwerpers adviseert.

Wij zijn stiekem heel nieuwsgierig naar alle outfits en modieuze creaties, want dit wordt natuurlijk een programma bomvol high fashion en fijne inspiraties.

  • D
  • D2
  • Diane

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties