0

Diane von Furstenberg and Harley Viera-Newton Celebrate the Launch of the Holiday Capsule Collection.De celebs die een eigen mode slash reality programma hebben, zijn inmiddels niet meer op één hand te tellen. Denk maar aan Tyra Banks die op zoek ging naar de allermooiste modellen en Heidi Klum die beginnende ontwerpers een beetje op weg hielp. En ook Diane von Furstenberg mag zich binnenkort aan dit lijstje toevoegen.

De ontwerpster krijgt namelijk ook haar eigen programma, maar pakt dat – gelukkig – heel anders aan. Geen modellen of designers dit keer, nee Diane gaat op zoek naar een ‘brand ambassador’. Oftewel, wie gaat zich inzetten als het nieuwe gezicht voor een modelabel? Het lijkt misschien onmogelijk als je geen model of it-girl bent, maar niks is blijkbaar minder waar. En Diane gaat er je ongetwijfeld alles over vertellen.

Veel details over de nieuwe show zijn er helaas nog niet bekend, maar er is wel goed nieuws voor iedereen die altijd al heeft gedroomd van een carrière als brand ambassador. De castings zijn namelijk nog in volle gang dus ben jij die ‘gedreven fashionista tussen de 20 en 25 jaar die alle ins and outs wil leren over de modewereld van één van Amerika’s grootste modeiconen’? Ja? Waar wacht je dan nog op?

Wij zijn vooral heel benieuwd hoe zo’n baan als brand ambassador er nou eigenlijk precies uitziet. Helaas is nog niet bekend wanneer de show uitgezonden gaat worden, maar de opnames starten pas in de lente van volgend jaar.

Diane von Furstenberg

Diane von Furstenberg

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties