0

Credit: PARAMOUNT PICTURES / AlbumVan mode, luxe modehuizen en designer labels weet je nooit genoeg en een goede documentaire op z’n tijd gaat dan ook nooit vervelen. Heb jij de films over Coco Chanel nu al veertig keer gezien en ben je op het punt beland dat je ze bijna kan mee praten? Dan wordt het hoog tijd voor een andere interessante docu.

En ja, wij hebben er weer eentje voor je gevonden. Een beetje fashionista denkt bij het zien van een klein blauw doosje maar aan één ding. En laat daar nou net een film over gemaakt zijn. Inderdaad, Tiffany & Co! De documentaire vertelt je alles over het succes van het label, hoe het van een klein winkeltje uitgroeide tot een enorm internationaal merk en natuurlijk kunnen ook de glinsterende juwelen niet ontbreken.

Kortom, prima kijkvoer voor een vrije zondagmiddag of een breakfast at Tiffany’s. Helaas moeten we nog even geduld hebben; de must see docu komt pas in de lente van 2015 uit. Tot die tijd wordt het dus toch maar weer wegdromen bij de etalages.

Credit: PARAMOUNT PICTURES / Album(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties