0

150 lvKwijlen en wegdromen bij de mooiste vintage designer tassen kun je onder andere doen bij designer vintage shop L’étoile de saint Honoré in de 9 straatjes in Amsterdam. In deze winkel kun je bijvoorbeeld de mooiste vintage Chanel it-bags en accessoires scoren.

Wij hebben nu goed nieuws voor de fans, want L’étoile de saint Honoré gaat namelijk wegens groot succes een tweede winkel openen in hartje Amsterdam op de Heiligeweg 9, vlakbij & Other Stories. In de tweede week van januari 2015 zal de winkel open gaan en hier vind je net als in de winkel op de Oude Spiegelstraat een ruim aanbod aan verschillende high-end vintage designer tassen. Van Louis Vuitton, Chanel tot Gucci en Hermès: je kunt het er allemaal vinden.

Elke fashionista heeft wél een designer tas op haar verlanglijstje staan, maar de prijzen kunnen behoorlijk hoog uitvallen en het geld groeit helaas niet aan de boom. L’étoile de saint Honoré is daarom een heerlijke winkel om je droom designer bag te voelen, ruiken en te shoppen!

  • 311415276428373371
  • 311415276578140447
  • chanel

(Beeld: www.etoile-luxuryvintage.com)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties