0

Blogsters op SnapchatFear of missing out, ook wel FOMO genoemd, is een angst die in dit social media overspoelde tijdperk is ontstaan. Het is het gevoel dat je belangrijke informatie mist als je enkele uren niet je Instagram, Facebook, Snapchat of Twitter hebt gecheckt. Om nog maar te zwijgen over je Whatsapp, e-mail en iMessage…

Ondanks dat je waarschijnlijk al genoeg te bewonderen hebt op al die social media kanalen zijn er een paar blogsters die je direct moet gaan volgen op Snapchat (oeps, nog meer FOMO, sorry!), als je dat nog niet doet. Op Snapchat krijg je namelijk eindelijk ook de minder glamoureuze, minder perfecte kant te zien van deze it-girls.

Via Snapchat geven de meiden je een kijkje achter de schermen in het leven van een blogster en zijn ze persoonlijker dan op Instagram. Hartstikke leuk dus, om deze kant van je fashion iconen mee te krijgen! We hebben het natuurlijk over: Camillie Charriere van Camille over the Rainbow (@camtyox); Sara Escudero van Collage Vintage (@collagevintage); Nicole Warne van The Gary Pepper Girl (@garypeppergirl); Natalie Suarez van Natalie Off Duty (@natalieoffduty; Aimee Song van Song of Style (@songofstyle) en natuurlijk Chiara Ferragni van The Blonde Salad (@chiaraferragni).

Bekijk hieronder een paar van de Snaps van deze blogsters!

 • main.original.585x0-4
  @songofstyle
 • main.original.585x0-2
  @garypeppergirl
 • main.original.585x0
  @camtyox
 • main.original.585x0-5
  @chiaraferragni
 • main.original.585x0-1
  @collagevintage
 • main.original.585x0-3
  @natalieoffduty

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties