0

kate bosworth 150Kate Bosworth is een dame met stijl! De actrice ziet er altijd geweldig uit en het liefste zouden we haar looks één op één kopiëren. Lucky us, want dit lijkt binnenkort ook echt te kunnen gebeuren door een gloednieuwe app bedacht door Kate herself.

De app krijgt de naam Style Thief en werkt super simpel; je ziet een foto van een geweldig jurkje, maakt een screenshot, upload hem in Style Thief en de app vindt precies dat jurkje met het bijbehorende verkoopadres. Klinkt geweldig toch? Kate verklapt verder dol te zijn op techniek en mode en heeft manlief Michael Polish erbij gehaald als eindverantwoordelijke voor het uiterlijk van de app.

Kate zelf promoot haar app er al lustig op los met het verhaal dat ze eerder deze maand een foto van een prachtige rode jurk spotte. Kate maakte hiervan een screenshot, uploade hem in Style Thief en daar kwam haar droom Valentino uitrollen die te koop is bij Net-a-Porter. Kate kocht hem meteen en gaat de jurk morgen dragen naar de lanceringsparty van Style Thief in Hollywood!

Voor wie dolenthousiast is geworden: de Duitse en Engelse versie komt eraan en we hopen dat er zeer binnenkort ook een Nederlandse versie voor ons aankomt. Wordt vervolgd…

  • kate bosworth 500

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties