0

Schermafbeelding 2013-11-15 om 16.30.46Nu het door het koude weer steeds minder aantrekkelijk wordt om naar buiten te gaan, zeggen we tegen een leuk modeprogramma geen nee. Helemaal niet als het over prachtige vintage items gaat. Kruip dus lekker op de bank met een kop thee en enjoy the show.

Waar je deze fashion serie kan bewonderen? Bij TLC! Daar begint namelijk op woensdag 27 november het nieuwe programma Resale Royalty. Hierin volg je het leven van moeder Sue en haar twee dochters Laura en Diana die met z’n drieën dé tweehandswinkel gespecialeerd in merkkleding runnen genaamd Women’s Closet Exchange.

De dames hebben het goed voor elkaar met prachtige items zoals chique Manolo schoenen of een zeldzame Louis Vuitton tas voor een fractie van de prijs en mensen komen dan ook van heel ver om een bezoekje te kunnen brengen aan de populaire zaak. Behalve vintage kleding om bij weg te dromen, zie je ook hoe het eraan toe gaat achter de schermen. De verschillende karakters binnen het familiebedrijf kunnen soms namelijk nog wel eens botsen.

We zouden bijna zeggen, Kardashians move over! 

image004www.tlc.nl

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties