0

victorias secret show londen 150Een lange tijd moesten wij het zonder Victoria’s Secret doen maar het merk is sinds kort ook te vinden in Europa! In Londen zijn zelfs twee grote stores te vinden waar het complete assortiment van het lingeriemerk te koop is en in Nederland moeten we het doen met een kleine winkel op Schiphol.

Maar gelukkig ziet Victoria’s Secret de potentie van Europa in. Vorig jaar bleek al hoe dol het merk is op Engeland, het was één van de thema’s van de show, en nu gaan ze een heuse Victoria’s Secret show organiseren in Londen! Victoria’s Secret Angels Candice Swanepoel en Adriana Lima maakten dit zojuist bekend tijdens een persconferentie.

Wanneer en waar precies is nog even de vraag, net als welke artiesten er zullen optreden. Sinds de eerste Victoria’s Secret show in 1995 in New York, heeft het merk trouwens wel eens eerder een presentatie gegeven in Europa. Dit was tijdens het Cannes Film Festival in 2000 om geld te verzamelen voor Cinema Against Aids.

  • Taylor Swift en Cara Delevingne vorig jaar bij de show
    Taylor Swift en Cara Delevingne vorig jaar bij de show
  • BP_19515947
    Als de show binnenkort zal plaatsvinden, is zwangere Doutzen waarschijnlijk niet van de partij. Misschien wel als de show in november is zoals elk jaar.
  • BP_19516043

www.victoriassecret.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties