0

Stadshart 640Ben jij een über fashionista en volg jij fashionbloggers 24/7 op social media? Dan moet je dit event in de gaten houden! Stadshart Amstelveen is namelijk op zoek naar een getalenteerde fashionblogger en laat jou meebeslissen.

(advertorial)

Op 6 september start de Unexpected Fashion Battle, waarbij twaalf bloggers de strijd met elkaar aangaan om de felbegeerde titel Co-Instagrammer van Stadshart Amstelveen. In vier rondes (september, oktober, november en december) presenteren elke keer drie fashionbloggers door hen geshopte en gestylede creaties. Deze zijn te zien in het Stadshart en op blog.stadshartamstelveen.nl.

Zowel in het Stadshart, via aanwezige iPads, als online kunnen jij stemmen op je favoriete outfit. Onder de stemmers worden mooie prijzen verloot zoals shoptegoed en shopsessies met de personal shopper van het Stadshart. De blogger met de meeste stemmen wordt uitgeroepen tot Co-Instagrammer van Stadshart Amstelveen. De blogs die al meedoen zijn onder andere: Dejlig.nlThe New Black247stylish.comA Shot of Fashion en beautyenfashion.com.

De winnende blogger krijgt meerdere keren budget om de meest inspirerende outfits te shoppen in het winkelcentrum en zal deze delen met de followers van Stadshart Amstelveen op Instagram. Ook zijn hier regelmatig leuke winacties en mooie snapshots van producten uit de verschillende winkels te vinden.

Stadshart Amstelveen is sowieso een perfecte plek om te winkelen, vanwege het gevarieerde aanbod aan winkels. Je vindt in het overdekte winkelcentrum naast leuke kleine boetiekjes, alle grote namen zoals de Bijenkorf, Just Brands, een grote ZARA, Massimo Dutti, Scotch & Soda en G-Star Women. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open en op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tot 19.00 uur.

Volg Stadshart Amstelveen www.facebook.com/StadshartAmstelveen en via instagram.com/

  • Schermafbeelding 2015-09-03 om 10.37.04
  • Schermafbeelding 2015-09-03 om 10.36.56
  • Schermafbeelding 2015-09-03 om 10.36.41
  • 20150206_RodamcoAmstlvn_001kl

(Tekst: Denise Snel)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties