0

instagram tips 150Eerst was er Hyves, Facebook en Twitter maar nu heeft Instagram de digitale wereld overgenomen; wij zijn verslaafd aan de social media app. Al is het alleen maar om naar iedereen zijn prachtige plaatjes te kijken.

Maar ja, stiekem wil jij vast ook wel wat volgers erbij hebben en dat kan natuurlijk door leuke en fashionable plaatjes te maken en te plaatsen. Hoe je dat doet? Gisteren vertelden we al hoe je de perfecte selfie kunt maken maar er is meer. Naast goed licht en een stille hand zijn er nog wat trucs. Wij helpen je een handje!

1. Plaats accessoires, kleding en andere leuke items strategisch naast elkaar
Als er een klein beetje een styliste in je schuilt is deze tip appeltje eitje voor jou. Kies een paar leuke items uit die goed bij elkaar kleuren, leg ze netjes en mooi naast elkaar op een rustige achtergrond en schieten maar bovenaf!

Blogger Sincerely Jules kan dit als de beste!

Blogger Sincerely Jules kan dit als de beste!

2. Ga voor een goede achtergrond
Wil je een foto van jezelf plaatsen? Kies dan voor een goede achtergrond. Een selfie in de spiegel maken met een onopgemaakt bed op de achtergrond is eigenlijk een no go; stenen muren werken altijd maar denk ook eens out-of-the-box zoals voor een bloemenstal, een trap, een futuristisch bouwwerk of een schilderij.

Chaiara Ferragni van The Blonde Salad is een kei in het kiezen van achtergronden.

Chiara Ferragni van The Blonde Salad is een kei in het kiezen van achtergronden.

3. Neem een foto van boven naar beneden
Een bad hair day of niemand bij de hand en wil je toch een foto maken? Neem dan een foto van boven naar beneden en zet jouw outfit deels in de spotlights! Het is de perfecte manier om je schoenen in beeld te brengen maar ook je broek/rok/jurk en je jas komen eventueel in beeld.

Een prachtige shot van boven van Andy Torres van Style Scrapbook

Een prachtige shot van boven van Andy Torres van Style Scrapbook

4. Zet je voeten eens op de tafel
Naast dat je jouw schoenen en outfit van boven in de spotlights kan zetten, is het ook een mogelijkheid om te zitten en je voeten op de tafel, stoel, bank of een ander object te zetten. Welcome new angle!

Rebecca van Raspberry & Rouge met haar schoenen in Venetië!

Rebecca van Raspberry & Rouge met haar schoenen in Venetië!

5. Zet je sieraden in de spotlights
Leuk hoor die outfit, maar zonder goede sieraden is jouw look niet af. Jouw jewellery verdient het daarom ook om in de spotlights te staan. Handen zijn het makkelijkste te fotograferen, maar een combi van oorbellen en een mooie ketting kan natuurlijk ook.

Kristina Bazan van het blog Kayture

Kristina Bazan van het blog Kayture met haar prachtige sieraden

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties