0

prinses Thailland 2Er loopt heel wat goedgeklede royalty rond op deze wereld en onze eigen Koningin Máxima is daar één van. Buitenlanders die haar niet kende noemde Máxima zelfs de Nederlandse Blair Waldorf! Maar onze Koningin is niet de enige met stijl.

De prinses van Thailand kan er namelijk ook wat van! Deze troonopvolgster met de nagenoeg onuitspreekbare naam Sirivannavari Nariratana has got some serious style! Niet alleen kan zij zichzelf bijzonder goed kleden, maar ze weet ook wat anderen moeten dragen. Ze is namelijk niet te beroerd om te werken en heeft haar eigen modelabel opgezet. In 2007 showde ze op Bangkok fashion week en in 2008 zelfs op de Parijse modeweek. 

Toch lijkt Sirivannavari liever te gast te zijn bij deze shows, want sindsdien showt ze zelf niet meer, maar is zij wel een graag geziene gast bij de modeweken. Ook tijdens de Paris fashion week van afgelopen maart en tijdens de couture weken was de Thaise een práchtige verschijning. Het liefst lijkt ze te lopen in creaties van Dior en Chanel.

Hieronder kan je een paar privé foto’s van de prinses bewonderen en hier kan je haar streestyle bekijken! Wil je de fashionable Sirivannavari op Facebook volgen? Dat kan, door hier te klikken.

  • prinses Thailland 2
  • prinses Thailland 6
  • prinses Thailland 1
  • prinses Thailland 7
  • prinses Thailland 4
  • prinses Thailland 3

www.harpersbazaar.com

(Beeld: www.facebook.com/pages/HRH-Princess-Sirivannavari-Nariratana/)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties