0

150Ralph Lauren werd in 1967 opgericht en het modehuis is nu uitgegroeid tot een gigantisch emporium. Van tassen, prachtige meubelstukken tot restaurants waar je lekker hamburgers kan eten: het bestaat allemaal. Mocht je binnenkort een tripje naar New York gepland hebben dan hebben we goed nieuws voor je.

Ralph Lauren weet wel wat hij lekker vindt en opent daarom zijn allereerste restaurant in New York. Het modehuis opende al eerder in 2010 een chique hamburgertent in Parijs en een grill restaurant in Chicago en vond het nu tijd om een Polo bar te openen in de city that never sleeps. Dit restaurant is geheel op de klassieke Amerikaanse manier ingericht, denk bijvoorbeeld aan bruine kleuren, houten meubels en veel leer.

Op het menu staan de favorieten van meneer Ralph Lauren, bestaande uit krab en corned beef. Daarnaast kun je ook genieten van de heerlijkste steaks die afkomstig zijn van Ralph Lauren’s speciale ranch in Colorado. Het hele restaurant ademt de stijl van het modehuis en zelfs het personeel loopt rondt in Ralph Lauren pakjes.

De polo bar zal deze maand worden geopend vlakbij de flagshipstore op Fifth Avenue. Mocht je toevallig in de buurt zijn dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Bekijk een paar foto’s van het restaurant hieronder.

  • polo bar
  • 12082014_polo_bar_01b
  • 12082014_polo_bar_01a
  • 12082014_polo_bar_01c

www.ralphlauren.com

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties