0

1 COVER TalkiesOp een regenachtige dag als deze kruipen wij graag op de bank. Met een dekentje, stomende kop thee en een fijn tijdschriftje erbij hoor je ons niet meer zeuren over de regen die met bakken uit de hemel komt. Al helemaal niet als we de nieuwe Talkies vól met beauty tips & trics in onze handen hebben.

Het is inmiddels traditie geworden dat de Talkies zomers een beauty issue uitbrengt en wij vinden dit nummer heerlijk! Zo vertelt coverster Anouk Smulders over haar natuurlijke beautyregime, waarmee ze gracieus oud hoopt te worden, dus zonder poespas als lipfillers, facelifts en botox.

Ook vertelt Fajah Lourens over haar killerregime in de sportschool, Doutzen barst los over haar geheimen op het gebied van beauty en ook Liza Sips en Fred van Leer zijn in het nummer terug te vinden met de nodig tips & trics. Wat je verder nog in het nummer vindt zijn de meest luxueuze spa’s van over de hele wereld, de ins and outs van Kim Kardashians beautylijn en onmisbare tips om ‘s ochtends heerlijk fris uit bed te kruipen.

 • 1 COVER
  De cover met Anouk Smulders.
 • 2 DOUTZEN
  Doutzen onthult haar beauty habits.
 • 3 KARDASHIAN
  Kim Kardashian vertelt wat zij leerde van haar vader.
 • 4 SHOOT
  Natuurlijk is er ook mode in deze Talkies te vinden; zoals deze Colourful Warriors shoot
 • 5 SUPERSPA'S
  Ook zocht TALKIES de beste spa's ter wereld voor je op.
 • 6 ABONNEREN
  En zo kan je je abonneren, als cadeau krijg je daar momenteel een PUPA beautyset t.w.v. €79,25 bij.

(Beeld: www.talkiesmagazine.nl)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties