0

TIPGister was de perspresentatie van de allernieuwste Sisley Paris ‘Phyto Teint Expert’ Foundation en natuurlijk waren wij van I Love Fashion News daarbij!

Een luchtige en stralende foundation die aanvoelt als een tweede huid met een egaliserend en gladstrijkend longlasting effect. Klinkt als perfectie en volgens make-up merk Sisley maakt deze foundation dat ook zeker waar. Door bepaalde poederkwaliteiten die de huid egaliseren zonder dat deze zijn natuurlijke uitstraling verliest, voelt de foundation luchtig aan.

Centraal in deze foundation staat de nieuwe Sisley Color Expert technologie met een unieke combinatie van uiterst zuivere pigmenten en bestanddelen die overeenkomen met de lichaamseigen vetten. Deze technologie, die comfortabeler is en langer houdt dan een klassieke dekking, staat garant voor een kleurvastheid en perfecte teint die wel 12 uur lang blijft zitten.

Enthousiast geworden en wil je deze foundation graag aan je make-up stash toevoegen? De zes verschillende tinten Phyto Teint Expert zijn vanaf september verkrijgbaar bij geselecteerde parfumerie speciaalzaken.

 • sisley 500 5
  De Sisley Paris 'Phyto Teint Expert' Foundation
 • sisley 500 1
  Er was de mogelijkheid om jezelf direct te laten opmaken met de 'Phyto Teint Expert' Foundation door Sisley's make-up artist
 • sisley 500 6
  Hoe leuk is deze oldskool camera?
 • sisley 500 8
  Een deel van de Sisley make-up collectie
 • sisley 500 2
  We werden goed verzorgd met heerlijke hapjes!
 • sisley 500 4
  Lekkere macarons en cupcakes
 • sisley 500 7

www.sisley-cosmetics.com/nl-nl/

(Beeld: I Love Fashion News)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties