0

Nieuwe FiatAls drukke fashionista ben je vaak on the go. Vanuit huis rij je naar je werk en om zes uur race je door naar vriendinnen voor een gezellig etentje. In het weekend spring je opnieuw in je auto voor een familiebezoekje of een weekendje weg met je vriend.

(advertorial)

Als je zoveel en zo vaak reist is het natuurlijk wel fijn als je vervoersmiddel tip top in orde is. Met de nieuwe Fiat 500 zit je dan helemaal goed! De compacte auto is een lust voor het oog en door zijn formaat is hij perfect om mee door de stad te crossen.

De nieuwe Fiat 500 is een verbeterde versie van het eerdere 500-model met meer mogelijkheden om je ride te personaliseren en een heleboel extra technologische snufjes. Het uiterlijk van de nieuwe Fiat is trouw gebleven aan zijn Italiaanse roots, maar het interieur van de auto is helemaal vernieuwd! Wat dacht je bijvoorbeeld van een fijn beeldscherm op je dashboard met je radio en navigatie?

Ook kan je uit negen verschillende kleurencombinaties kiezen voor het binnenwerk en kan je de stoelbekleding ‘pimpen’ met een patroontje. Ben je meer van een luxueuze uitstraling in je auto? Dan kan je kiezen voor lederen bekleding in verschillende kleuren.

Wat ons betreft is het állerleukste aan deze nieuwe Fiat 500 dat hij dezelfde, fijne prijs heeft als zijn voorganger. Vanaf september is deze leuke auto te koop voor €14.495 bij alle Fiat dealers. Hebben we je interesse gewekt in deze wannahave? Dan kan je hier terecht voor meer informatie.

Hieronder kan je een paar foto’s van deze beauty in actie bekijken.

  • 150703_FIAT_Nuova-500_03
  • 150703_FIAT_Nuova-500_06
  • 150703_FIAT_Nuova-500_12

www.fiat.nl

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties