0

150Kun jij ook zo lekker wegdromen bij de mooiste fashion foto’s en ben jij helemaal gek van modefotografie? Dan hebben we één leuke tip voor je, waar je jouw boekencollectie maar al te graag mee wil aanvullen. Dit boek is zeker een aanrader als je lekker thuis op de bank zit op een druilerige regendag.

Bekend modefotograaf Patrick Demarchelier is al werkzaam in de fashion industrie sinds 1975 én schoot foto’s van onder andere prinses Diana, Madonna, Keira Knightley, Kate Moss, Gisele Bundchen en nog véél meer. Celebs en modellen mogen een gat in de lucht springen als Patrick achter de fotocamera staat, want hij is erg bekend in zijn vakgebied én hij levert iconische fotografieresultaten.

Het gelijknamige boek van Patrick Demarchelier is samen met niemand minder dan Vogue editor Anna Wintour opgesteld en je kunt er prachtige foto’s in vinden van de fotograaf. Voor fashionista’s die gek zijn op zwart-wit modefotografie, is dit boek écht een aanrader, want het is een prachtig naslagwerk van de beste portretten van één van de beste modefotografen van deze tijd.

Zin om jouw boekencollectie aan te vullen met dit prachtige fotografieboek? Klik op de foto hieronder om te bestellen.

www.bol.com

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties