0

06_lees_alle_enthousiaste_reacties_van_de_vorige_masterclass_ondernemen_door_op_de_foto_te_klikken._Als er iemand is die veel van ondernemen weet en alles wat daarbij komt kijken, is het ILFN’s founder & director Annic van Wonderen wel. Het kan je als trouwe lezer van I Love Fashion News dan ook bijna niet ontgaan zijn dat Annic een Masterclass gaf bomvol tips & tricks voor ondernemers.

Heb jij toen geen kaarten kunnen bemachtigen en baal je daar nog steeds van? Dan kunnen we jou ongetwijfeld heel blij maken. Wegens groot succes en op veler verzoek wordt de Masterclass Ondernemen namelijk herhaald en kun jij alsnog van Annic horen hoe zij zonder studie en startkapitaal zo’n succes heeft weten te maken van I Love Fashion News!

Een echte must visit dus voor iedereen die erover denkt een eigen bedrijf op te starten of juist zijn of haar bedrijf een upgrade wil geven. Naast Annic zijn er ook nog twee andere sprekers aanwezig. Advocaat Marieke Neervoort gaat verder in op de juridische kant van het ondernemen en eigenaresse van het bedrijf Business Coaching Kathleen Oerlemans helpt je om jouw bedrijf een boost te geven.

De Masterclass vindt net als vorige keer plaats in het prachtige Westcord Fashion Hotel en staat gepland op 11 januari 2014 van 13:00 tot 17:15. Daarna is er nog een gezellig netwerkborrel om de leerzame dag af te sluiten op de tiende verdieping van het hotel, namelijk in de Skyy Bar.

Wil jij deze Masterclass zeker niet missen? Wees er dan snel bij! Je krijgt nu namelijk maar liefst 40 procent korting en betaalt in plaats van €249,95 maar €149,95! Ga voor alle informatie en het bestellen van kaarten naar de ILFN shop of klik op één van de onderstaande foto’s.

06_lees_alle_enthousiaste_reacties_van_de_vorige_masterclass_ondernemen_door_op_de_foto_te_klikken._

De Masterclass werd gehouden in één van hun professionele vergaderruimtes.

De Masterclass werd gehouden in één van de professionele vergaderruimtes van het Fashion Hotel.

De Skyy Bar!

De Skyy Bar!

quote1

quote3

quote4www.ilfnshop.nl

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties