0

instagram 150Iedereen mét Instagram kent dit probleem: je foto zodanig moeten bewerken dat ‘ie wel geschikt is om te uploaden. Want, zo weten we, op Instagram mogen alleen vierkanten foto’s geplaatst worden. Toch lijkt dat met de nieuwste update voorgoed verleden tijd en hoeven we niet meer onze vrienden eraf te snijden.

Gebruikers kunnen nu naast een vierkante foto of video, ook liggende (landscape) en staande (portrait) foto’s uploaden. Na het downloaden van de laatste update zijn andere apps zoals InstaSize, SquareReady of Whitagram niet meer nodig of je foto in het juiste formaat te krijgen.

Hoewel veel gebruikers blij zijn dat het plaatsten van foto’s op Instagram nu een stuk makkelijker wordt, is lang niet iedereen er blij mee. Er zijn ook gebruikers die vrezen dat Instagram nu rommeliger wordt. “Voorheen moesten gebruikers nog nadenken over een compositie. Hoe krijg ik alles in een vierkant? Nu gaat iedereen er alles opgooien, zonder dat ze erover nadenken.” Wat vind jij van de update?

  • instagram 500

(Beeld: www.itunes.apple.com/nl/)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties