0

dash shop online 640In de eerste seizoenen van Keeping Up With The Kardashians zagen we Khloé, Kim en Kourtney nog wel eens écht werk doen in hun winkel Dash. Of nou ja, vooral Kourtney en Khloé dan, Kim schitterde toen ook al door afwezigheid.

Inmiddels is het tiende seizoen van het programma op TV en zien we eigenlijk geen van de meiden meer in hun Dash winkels rondlopen. Dat betekent echter niet dat ze hun kindje helemaal de rug hebben toegekeerd. Khloé postte namelijk een foto op Instagram die verklapte dat de Dash store over 3 dagen ook online te bezoeken is! Slimme timing, aangezien binnenkort ook een serie gericht op de Dash Dolls (medewerkers van de winkels) op E! Entertainment verschijnt.

Het is hopelijk ook goed nieuws voor iedereen buiten de VS die dol is op de figure hugging stijl van de Kardashian vrouwen dat er nu een webshop komt, maar zeker weten dat ze de items ook naar Nederland verzenden, doen we niet.

De online store is te vinden op shopdashonline.com. Als je het webadres nu bezoekt, zie je alleen nog maar ‘coming soon’  in grote letters, maar over drie dagen kan je er de hele Dash collectie bewonderen en bestellen!

  • 11123826_440282289468886_738735380_n
    @khloekardashian: "You ready?!?! @dashboutique 3... #shopDASHonline"

Dash Boutique

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties