0

flux: PDF-1.3-Q-300dpi-v-X1a2001-isocoated-v2-300De feestdagen zijn al leuk genoeg van zichzelf, maar rond die tijd brengen alle beauty merken speciale collecties uit en dat maakt het nog leuker dan dat het is. Lancôme en Yves Saint Laurent hebben beide een prachtige feestcollectie voor ons in petto, waar ieder beauty hart sneller van gaat kloppen.

Lancôme heeft haar speciale holiday collectie gebaseerd op de sprookjesachtige stad Parijs, met alle lichtjes tijdens de koudere dagen. Yves Saint Laurent kiest ervoor om een ode te brengen aan het ontembare karakter van de vrouw en daarom zijn alle producten omhuld met luipaardprint. Beide merken kiezen de zelfde kleuren voor de feestmaand: goud en rood.

Volgens de twee beauty merken kan je in december absoluut niet zonder een verleidelijke gouden smokey eye met subtiel bruine en zwarte oogschaduw. De ogen moeten knallen, net zoals de lippen die we absoluut moeten voorzien van een laag rode lipstick of gloss.

De pronkstukken van Saint Laurent zijn het Palette Collector dat de verschillende kleuren oogschaduw, blush en lipstick bevat en de Touche Eclat Collector die alle imperfecties wegwerkt in één hand omdraai. Uiteraard heeft Lancôme er ook een aantal topstukken tussen zitten. De L’Absolu Rouge hydraterende lipstick met een intens rode kleur en de Vernis in Love in drie prachtige nieuwe kleuren.

De Yves Saint Laurent Wildly Gold is vanaf november te verkrijgen exclusief bij de Bijenkorf. De Lancôme collectie is bij alle parfumerie te koop vanaf november.

  • flux: PDF-1.3-Q-300dpi-v-X1a2001-isocoated-v2-300
  • Lancome_Absolu_Rouge_132
  • Lancome_Palette_Drama_Eyes_DR8_Parisian_Lights
  • B86730_RP_297x210_CHRISTMAS 2014.indd
  • PaletteCollector_WildEdition
  • WildlyGold

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties