0

collistar maskers 150Soms willen we ons gezicht net even die extra verzorging geven die het nodig heeft. Door de verandering van de seizoenen of voor een extra goede reiniging is het heerlijk om even te ontspannen met een masker.

Collistar had al geweldige gezichtsmaskers voor alle verschillende huidtypes, maar daar is nu een nieuwe twist aan toegevoegd. Het merk herlanceert hun befaamde facial masks door er gedestilleerd water van verschillende Italiaanse planten aan toe te voegen. De vijf gezichtsmaskers hebben ieder een andere plant toegewezen gekregen.

Zo is er aan het deep moisturizing mask magnolia water toegevoegd. De essentiële olie die dit masker bevat is gewonnen door destillatie van het water uit deze bloem en is ideaal voor het herstel van de elasticiteit van de droge, vochtarme huid. Laat het masker ongeveer 10 minuten zitten, zodat het goed kan intrekken. De huid voelt na gebruik fluweelzacht, schoon én gehydrateerd aan. Heb je een onrustige huid en heb je vaak last van onzuiverheden? Het serum-balancing energizing mask bevat gedestilleerd mirte water, wat een ontstekingsremmende werking heeft. Dit werkt ideaal voor een problematische vette en onzuivere huid.

Wil je er vroeg bij zijn en nu alvast die gevreesde rimpels voorkomen? Gebruik dan het ultra-rapid mask, met gedestilleerd appel water vol antioxidanten. Dit beschermt de huid tegen schadelijke invloeden, laat de huid stralen en zorgt voor een anti-rimpel werking. Meer last van couperose en een zeer gevoelige huid? Dan is er het rehydrating soothing mask, met korenbloem water die de gevoelige huid versterkt en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Als laatste is er het masker voor de wat oudere huid met gedestilleerd vlierbloesem water. Dit zuivert de huid en stimuleert de doorbloeding.

Vanaf begin juni zijn deze maskers verkrijgbaar bij de parfumerie (zoals Douglas) en luxe gesorteerde drogisterijen.

  • collistar 500
  • collistar 500 1

(Beeld: I Love Fashion News)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties