0

Khloe Kardashian haarKim Kardashian zorgt goed voor haar glam squad: ze is al jaren trouw aan een bepaald groepje van haarstylisten en visagisten en ze krijgen vast goed betaald om met haar mee te gaan op reisjes, om 6 uur op de stoep te staan en ook nog even de rest van de familie van een likje make-up te voorzien.

Niet zo lang geleden hielp ze zelfs één van haar vaste visagisten, Mario, bij het organiseren van een masterclass contouring. Zodra je de naam Kim Kardashian aan iets plakt wordt het immers een stuk interessanter. De nieuwste member van Kims glamteam die ons graag haar geheimen verklapt is haarstyliste Jen Atkin.

Begin augustus is zij met haar andere vaste klant, Khloé Kardashian, in Australië om een masterclass te geven, maar dit weekend is er al een masterclass van Jen te volgen in New York City. Ben je toevallig in de buurt en haar obsessed? Dan kan je hier nog snel een peperduur ticket scoren, vanaf $650. De ‘goedkope’ tickets, à $200, lijken helaas al uitverkocht te zijn.

Ben jij begin augustus in Sydney, Australië en móet je zien hoe Koko glamproof wordt gemaakt? Dan kan je hier terecht voor tickets vanaf $250.

  • KHLOEK_AUSTRALIA
  • jen-and-harry

(Beeld: www.instagram.com/khloekardashian)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties