0

TIP De feestjurken van Nijntje gebundeld in een boek!Nijntje is een figuur dat we allemaal al van jongs af aan kennen. Vroeger verscheen ze onder andere al op kleding, in filmpjes en had iedereen wel een knuffel van het bekende konijn.

Het Dick Bruna huis vierde in 2011 haar vijfjarig jubileum en bij elk feestje hoort natuurlijk een passende outfit! Hoe fashionable Nijn ook is, een nieuwe feestjurk is wel op z’n plaats. Verschillende internationale en nationale modeontwerpers is gevraagd om een jurk te ontwerpen voor het lieve konijntje. Deze outfits waren te bewonderen tijdens de tentoonstelling Nijntje In De Mode die plaatsvond in Utrecht.

Ontwerpers als Jan Taminiau en Sandra van Drimmelen hebben hun creatieve brein laten kraken voor een passend jurkje. Onder andere Piet Paris heeft op papier een design gemaakt.

Helaas is de tentoonstelling niet meer te bezoeken, maar de jurkjes zijn wel gebundeld in een boekje! Heb je dus de tentoonstelling gemist, dan kun je altijd nog de ontworpen items daarin terugzien.

Bekijk het leuke boek hieronder! Wil je bestellen? Klik dan op onderstaande afbeelding.

nijntje feestjurken in een boek

www.bol.com

(Tekst: Carolien Tsao)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties