0

chanel gym 150Chanel is van alle markten thuis en naast de prachtige haute couture en ready-to-wear items hebben zij ook sportartikelen. Zo zagen we Gisele Bündchen en Beyoncé al met een surfbord van het merk, maar er bestaan ook tennisrackets en ski’s met het bekende logo erop.

Het enige wat er nog miste was een Chanel sportschool en deze is afgelopen zondag dan toch geopend in het New Yorkse warenhuis Bergdorf Goodman. Helaas kan je jezelf er niet in het zweet werken, maar er staan wel banken voor het bankdrukken, gewichten en kluisjes. De installatie is geïnspireerd op de sportieve Coco Coach campagne waarin model Cara Delevingne schittert als een professioneel bokser.

Het sportparadijs is dan niet om te sporten, maar gelukkig kan je er nog wel winkelen. Zo wordt er de ready-to-wear collectie verkocht, maar ook tassen, sieraden, zonnebrillen en sneakers. Als je toch écht in de Chanel gym wil sporten, kan je altijd proberen om even snel met de gewichten aan de slag te gaan voordat de verkoopster er iets van zegt.

  • chanel gym

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties