0

bijenkorf 150De feestdagen zijn ontzettend gezellig en waarschijnlijk kijken de meeste van jullie er nu al naar uit. Het enige probleem vaak is, is wat je nu weer voor cadeautjes je moet halen voor je geliefde familie, vrienden en partner. De Bijenkorf Amsterdam biedt uitkomst voor de december maand!

Met Sinterklaas en kerst in aantocht wordt het weer een zoektocht naar het ideale cadeautje. Onder het dak van de Bijenkorf zijn al de mooiste merken verzameld en dat wordt vanaf vandaag zelfs nog mooier. Op de begane grond komt namelijk een unieke concept space met merken als onder andere Louis Vuitton, Steltman, Gassan, Tom Dixon en Georg Jensen.

Op de 1000 m² kun je terecht voor luxe cadeaus op het gebied van horloges, juwelen, fashion en woonaccessoires. Naast het winkelen tussen alle prachtige designer merken kun je in het luxe gedeelte terecht voor een glaasje bubbels aan de champagnebar van het merk Veuve Clicquot.

Je kunt vanaf 14 oktober tot begin 2015 shoppen bij de tijdelijke winkels. Hierna zal de Bijenkorf Amsterdam beginnen met een grote verbouwing, waarbij de luxemerken dubbel zoveel ruimte krijgen en de cosmetica-afdeling ook een stuk groter zal worden. Daarnaast zullen de roltrappen worden verplaatst voor een beter overzicht en komen er een stuk meer merken bij het huidige assortiment.

  • De Bijenkorf Amsterdam creative space - 1-lr

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties