0

rihanna 150Rihanna staat bekend om haar ‘aparte’ stijlkeuzes. Zo kennen we haar van de naakte jurk met glimmertjes die ze droeg om haar CFDA in ontvangst te nemen, en ook niet iedereen was te spreken over haar roze jurk bij de Grammy’s dit jaar. Nu blijkt dat haar jeugdvriendin Melissa Forde ook aparte stijlkeuzes kan maken.

Melissa kennen we als de fotografe van veel van Rihanna’s Instagram foto’s en selfies. De twee zijn jeugdvriendinnen en de vriendschap heeft zelfs Rihanna’s rise to fame overleefd. Afgelopen maandag stond dan eindelijk een keer de spotlight op Melissa en niet op Rihanna.

Melissa presenteerde namelijk haar M$$ X WT vissershoedjes collectie. Ja, je hoort het goed, de dame probeerde een stylish tintje te geven aan de vreselijk hoedjes die je vader in camo kleur draagt als hij op snoekbaarsen jaagt. Bij het zien van de hoedjes krijgen wij nare 90′s flashbacks naar Von Dutch petten en de tijd dat de vissershoedjes ook al ‘in’ waren.

Ondanks dat Melissa’s hoeden volgens haar en haar vrienden ‘perfect’ zijn, vragen wij ons af waarom ook maar iemand de hoedjes zou willen dragen, maar Rihanna is een ware trendsetter. Zien wij binnenkort overal vissershoedjes in het straatbeeld?

Bekijk de foto’s van de lancering hieronder.

 • rihanna 500
  @mdollas11: "#Bfflyfe #Celebrationdance @badgalriri"
 • rihanna 2
  @mdollas11: "#M$$xWT"
 • rihanna 3
  @mdollas11: "#Weindizzz #M$$xWT #PinkPineapple @badgalriri @openingceremony"
 • rihanna 1
  @mdollas11: "#Squad @ms_ogella @tylermichaeltm @taylordmichael #M$$xWT @openingceremony"

(Beeld: www.instagram.com/mdollas11)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties