0

malaika 150Malaika Firth heeft een lange weg bewandeld om te komen waar ze nu is. Als zevenjarig meisje vetrok ze met haar moeder vanuit Kenia naar Londen voor een beter leven en vond haar grote doorbraak toen een modehuis haar castte voor hun campagne.

Dat modehuis was Prada en Malaika Firth was het tweede donkere model na Naomi Campbell die ooit voor het merk in een campagne had gestaan. Nogal een big deal dus. Sindsdien loopt Malaika shows voor Victoria’s Secret, doet ze campagnes voor Burberry en zijn nog talloze andere modermerken en magazines dol op haar.

Het is niet gek dat Malaika al deze klussen binnenhaalt want het model is bloedmooi! Voor Into The Gloss onthulde ze al haar beauty geheimen en wij wilden natuurlijk maar al te graag weten hoe ze aan haar mooie modellenhuid komt.

Zelf zegt het model haar gloed te krijgen door een beetje foundation met haar gezichtscrème te mixen en haar gezicht houdt ze schoon door een eigen masker die ze maakt met zure room en honing: een recept dat ze van het internet haalde. Voor make-up trucs gebruikt Malaika ook veel het internet. Het liefst kijkt ze af bij de beauty blogger ItsMyRayeRaye. Haar lokken houdt ze in conditie met een mix van ei en mayonaise die ze zelf maakt.

Als Malaika niet hoeft te werken, draagt ze het liefst zo weinig make-up maar als ze wel make-up opdoet, gebruikt ze het liefst Burberry Sheer Eyeshadow voor haar ogen en Burberry Lip Glow voor haar lippen. Of ze gebruikt gewoon een pot Vaseline.

Lekker basic dus die Malaika! Shop Malaika’s favoriete producten hieronder door op de foto’s te klikken.

(Beeld: www.victoriassecret.com)

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties