0

TIP De 5 apps om jouw Instagram fotos leuker te makenWij zijn fan van Instagram en er is een grote kans dat jij dit ook bent. Met behulp van dit sociale medium kun je in één blik in de gaten houden wat jouw vrienden doen én op de hoogte blijven waar celebrities en jouw stijliconen mee bezig zijn.

Maar zelf foto’s posten is minstens zo leuk. Vraag jij je af welke programma’s er gebruikt worden om hartjes te maken op foto’s of hoe je deze kunt spiegelen? Wij schieten je te hulp en zetten de vijf beste apps om jouw Instagram foto’s nog leuker te maken op een rijtje!

Bekijk ze hieronder en klik op de foto om naar de app-store te gaan.

Picfx

Picfx is onze favoriet want het is de meest uitgebreide 'hulp-app'. Je kunt er speciale filters (zoals vintage en space) mee op foto's zetten, maar ook hartjes, stippen, en frames. Picfx kost € 1,79 in de app store.

Mirrorgram

Mirrorgram zorgt ervoor dat je foto's kan spiegelen wat hilarische én mooie effecten kan geven. Mirrorgram is gratis te downloaden in de app store.

InstaQuote

InstaQuote geeft je de mogelijkheid teksten op jouw foto's te zetten. Leuk, want soms zegt een beeld niet alles. InstaQuote is gratis te downloaden in de app store.

Diptic

Met Diptic kun je meerdere foto's in één beeld plaatsen. Er zijn verschillende vormen mogelijk omdat je de kaders kunt kiezen en de lijnen eventueel verschuiven. Ook zijn er veel kleurmogelijkheden. Diptic kost € 0,89 in de app store.

Lumie

Met Lumiè kun je handmatig verschillende figuurtjes (zoals hartjes, sterretjes, etc.) plaatsen op foto's. Lumiè kost € 1,79 in de app store.

itunes.apple.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties