0

ralph lauren project warehouse avicii 150Eén van de heetste danssensaties van het moment is de Zweedse DJ Avicii en waarschijnlijk krijg je binnen no-time het nummer Wake Me Up in je hoofd bij het lezen van zijn naam. De clip behorende bij het liedje, met het beeldschone meisje die met paard afreist naar een ‘geheime wereld’, is het toonbeeld van dé Ralph Lauren Denim & Supply visie en laten de designer en de DJ nou net dol zijn op elkaar.

(advertorial)

Zo dol, dat ze hun eerdere samenwerking (Avicii is al het gezicht van het merk) uitbreiden met #ProjectWarehouse: een online platform waar allerlei video’s, foto’s en kunst te vinden zal zijn het met Ralph Lauren Denim & Supply gevoel. Avicii is onderdeel van dit idee van Ralph Lauren en roept iedereen op om een video op Instagram te plaatsen van hun dansmoves en daarbij de hashtag #ProjectWarehouse te gebruiken. Natuurlijk doe je dat niet zomaar: je maakt hierdoor kans om terug te komen in de teaser van Avicii‘s nieuwe album die dit najaar verschijnt.

Als een razende meedoen dus! Plaats jouw instavideo met de hashtag #ProjectWarehouse online voor 24 augustus om kans te maken op wereldroem dankzij de teaser die sowieso een hit gaat worden!

www.ralphlauren.fr

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties