0

doutzen lichaam tips 150Wat stond er op jouw goede voornemens lijstje van 2015? Vast dat je fitter en strakker wilt zijn! Om dit te bereiken kun je het beste een personal trainer inschakelen maar dat is niet voor iedereen betaalbaar of handig. Indifituals biedt je een andere mogelijkheid om jouw doel te bereiken!

Namelijk middels online coaching! Dit is perfect voor gemotiveerde mensen die geen personal training kunnen betalen maar toch resultaatgericht willen trainen in de sportschool. Tijdens een intake wordt allereerst gekeken naar de medische achtergrond, huidige levensstijl en de functionele status van het lichaam middels een beweeg-assesment.

Vervolgens krijg je en trainingsschema en een voedingsplan opgestuurd. Afhankelijk van het pakket dat je kiest (er zijn er 3) is er maandelijks, wekelijks of dagelijks een contactmoment met de gelegenheid tot vragen stellen.

Het voedingsplan bestaat uit een overzicht van de tijdstippen waarop je eet, waarin Indifituals aangeeft per maaltijd of je eiwitten, vetten, koolhydraten of een combinatie daarvan moet eten. Er wordt dus niet precies gezegd wat je moet eten maar er zit een overzicht bij met alle opties zodat je zelf kunt belissen wat het beste bij jou past.

De man achter Indifituals is Richard Visser. Hij traint voornamelijk mensen die af willen vallen of juist aan willen komen, maar ook mensen die gewoon in shape willen blijven of mensen die het prettig vinden om samen te trainen. De klant staat centraal bij Richard’s trainingen en hij laat zich leiden door kennis en creativiteit. Door constant kennis op te doen en dingen uit te proberen, kan hij voor élke klant de juiste combinatie maken op het gebied van training, voeding en lifestyle.

Een intake kost normaal gesproken 49 euro, maar is nu gratis! Klik hier voor mee informatie of om je in te schrijven! Er is ook een gratis e-book van Indifituals te downloaden met 10 tips! Klik daarvoor hier!

  • richard visser 500
    Richard Visser van Indifituals
  • richard jorden
    Richard reisde twee keer af naar Los Angeles om mee te lopen met celebrity trainer Jorgen de Mey. Hij is de trainer van onder andere Angelina Jolie, Ben Affleck, Kate Beckinsale en Jerry Bruckheimer.
  • doutzen-kroes-victorias-secret-swimwear-photoshoot-182697818

www.indifituals.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties