0

Comme des Garcons 1Begin jij ook steeds meer te stressen bij de gedachte wat je allemaal nog moet doen voor de feestdagen? Wij helpen je alvast een handje, want de categorie ‘cadeautje bedenken’ kun je nu van je to do-lijstje schrappen.

En dat allemaal dankzij het Japanse merk Comme des Garçons. Ze komen namelijk naar Amsterdam met een Pocket Store en de timing had serieus niet beter gekund. De winkel bestaat uit kasten en planken vol met hebbedingetjes en kleine accessoires zoals t-shirts, portemonnees en parfum. En het mooiste van dat alles; het is allemaal heel betaalbaar.

Comme des Garçons wil met dit concept de winkel vooral een supermarkt gevoel geven. Kleine, simpele items die je niet hoeft te passen en niet duur zijn. De Pocket Stores vond je eerder al in Japan, Parijs, Berlijn, Toronto en Melbourne en nu dus ook in onze hoofdstad aan de Prinsenstraat 28.

De winkel opent aanstaande zaterdag 7 december haar deuren, dus voor iedereen die nog kerstcadeautjes moet scoren weet wat hem of haar te doen staat volgend weekend.

Comme des Garcons 1 Comme des Garcons 2

www.comme-des-garcons.com

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties