0

ILFN_BANNER_DEFChic2share is eigenlijk een modern soort matchmaker. Het online re-sale modeplatform brengt namelijk modeliefhebbers bij elkaar en helpen jou zo aan het schrijven van een love story die anders wellicht nooit had plaats gevonden.

(advertorial)

Ben jij al tijden lang verliefd op een Chanel tas, maar is deze liefde onbereikbaar? Dankzij Chic2share kun je een stapje dichterbij de love of your life komen. Chic2share is namelijk dé ideale plek om prachtige fashion en vintage items voor een zacht prijsje te scoren. Maar je kunt ook zelf geld verdienen door je eigen mini boutique op het platform te openen. Handig want zo verzamel je makkelijk geld bij elkaar voor die nieuwe felbegeerde it-bag terwijl je andere fashionista’s blij maakt met de spullen die je zelf niet meer draagt.

Hoe werkt het? Open een mini boutique op Chic2share, geef deze helemaal vorm naar je eigen stijl met een banner en profiel foto, schrijf een pakkende tekst, upload de fashion en vintage items die je wilt verkopen en voila, je bent nu de trotse eigenaresse van een eigen Chic2share boutique.

Bekijk hieronder een selectie van de items die je kunt shoppen bij Chic2share en klik op jouw favoriet voor meer info of om te bestellen!

www.chic2share.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties