0

mooie nagels 150Mode draait tegenwoordig niet alleen meer om de kleding en accessoires. Ook je make-up en dan vooral je nagels zijn absoluut onderdeel van je outfit. De mooiste merken komen ieder seizoen met de leukste nieuwe kleurtjes en het is dan ook helemaal hot om die lekker speels te matchen.

Toch brengen al die hippe kleurtjes ook nadelen met zich mee. Op een of andere manier verkleuren je nagels namelijk helemaal en de fout die we dan met z’n allen begaan is er juist nog meer nagellak opsmeren om die viezige gele kleur te verdoezelen. We zouden hier juist mee moeten stoppen! Want we willen allemaal ons natuurlijke kleurtje van onze nagels wel weer terug toch?

En het fijne is dat je hier nog niets eens kapitalen aan kwijt hoeft te zijn. Je kunt gewoon een mixje maken met wat waterstofperioxide (1 eetlepel) en zuiveringszout (2,5 eetlepel). Breng dit aan op je nagels en laat het even een paar minuten zitten.

Als je het goedje vervolgens verwijdert van je nagels dan zul je zien dat de gelige kleur al af neemt. Herhaal dit een aantal keer per week en misschien nog wel de beste tip: laat die donkere nagellak maar even zitten want pastelkleurtjes zijn toch high fashion deze zomer.

  • mooie nagels 500

(Beeld: Pinterest)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties