0

Chanel-La-Montre-Première-Watch-Ad-CampaignAccessoires maken de vrouw, daar is geen twijfel over mogelijk. Geen enkele stylish dame zie je ooit de straat op gaan zonder een horloge, oorbellen, een ketting of ringen om. Accessoires zijn de finishing touch die je outfit tot een geheel maken. Als er één iemand was die zweerde bij accessoires dan was het wel madame Coco Chanel.

Als je er op die manier over nadenkt is het dan ook niet verrassend dat Chanel met een nieuw winkelconcept komt. In Qatar zal het luxe modehuis een winkel openen waar je alleen maar horloges en accessoires kan kopen. Niet alleen Coco Chanel snapt namelijk dat sieraden de vrouw maken, maar de rijke vrouwen uit de oliestaat ook. Je vindt in deze boetiek dan ook niet de ‘bijoux’ CC oorbellen, maar de exclusieve, limited edition, peperdure collecties.

Naast een winkelgedeelte waar iedereen binnen kan komen (als je durft) is er ook een VIP salon, waar je eens rustig kan nadenken over de tienduizenden euro’s die je uit wilt geven aan de prachtige Chanel sieraden. Ook kan je daar op je gemak alles passen en omdoen. Natuurlijk kan je in de VIP salon ook op persoonlijk advies rekenen.

Dagdroom lekker weg bij jouw VIP behandeling in de Chanel salon met onderstaande foto’s van de winkel…

  • CHANEL_Doha_Interior
    Links vind je de horloges en rechts de exclusieve accessoires
  • CHANEL_Doha_VIP_Salon_2
    De privésalon
  • CHANEL_Doha_VIP_Salon
    Nogmaals de privésalon

(Beeld: www.chanel.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties