0

150 ChanelAntwerpen heeft alle leuke winkels op een goede loopafstand bij elkaar verzameld en de leukste barretjes en fijnste restaurantjes vullen deze heerlijke shop area nog eens goed aan. Alle reden om dus even een minivakantie in te plannen naar Antwerpen en nu er is nóg een reden bij waarom we binnenkort écht weer een bezoekje moeten brengen aan deze Vlaamse stad.

Chanel heeft namelijk een nieuwe winkel geopend in Antwerpen! De shop is toegevoegd aan het al prestigieuze Schuttershofstraat met de meest exclusieve winkels van de stad. Chanel is hét merk waar menig modehart sneller van gaat kloppen en bij het nieuws dat er een nieuwe winkel op redelijke afstand van ons is, moesten we dan ook even drie keer extra naar adem happen.

Natuurlijk kunnen we de mooiste tassen en fabulous accessoires hier bewonderen, maar ook de winkel zelf is al een kijkje waard. Architect Peter Marino heeft de inrichting weer op zich genomen en net als alle andere filialen van Chanel ziet dat er weer betoverend uit.

Het pand is met de zuivere belijning en met het speelse, subtiele spel van de materialen een vertaling van Coco zelf. Alle materialen en stoffen die zij lief had, zijn in dit pand verwerkt. Van brons tot marmer, tot tweed tot jersey. Allemaal in een kleurenpalet van wit, beige of goud.

Benieuwd naar de betoverende winkel? De Chanel store is sinds 24 juli te vinden op de Schuttershofstraat 12. Dus op naar Antwerpen en zwijmel weg bij de nieuwste winkel van Chanel!

  • 01 - CHANEL BOUTIQUE ANVERS
  • 03 - CHANEL BOUTIQUE ANVERS
  • 04 - CHANEL BOUTIQUE ANVERS
  • 05 - CHANEL BOUTIQUE ANVERS
  • 06 - CHANEL BOUTIQUE ANVERS
  • 07 - CHANEL BOUTIQUE ANVERS
  • 08 - CHANEL BOUTIQUE ANVERS

www.chanel.com

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties