0

Chanel Eau ViveChanel heeft een icoon voortgebracht op ieder gebied waarin ze producten maken: Chanel N.5 bij de parfums, de Chanel Classic Flap Bag bij de tassen, het tweed jasje bij kleding en ook de oorbellen van twee verstrengelde C’s kent iedereen. Gelukkig voor ons vindt Chanel dat er altijd plaats is voor nieuwe klassiekers.

Deze insteek maakt dat het label altijd met nieuwe hebberigmakende items of beautyproducten op de proppen komt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Chanel Boy Bag en de espadrilles met de C’s op de neus? Ook op het gebied van hun parfums blijft Chanel altijd bezig. Dit keer is het resultaat een nieuw parfum gebaseerd op Chanel Chance: Chance Eau Vive. Deze zomerse variant op het bekende parfum maakt dat de Chanel Chance familie nu vier uit vier leden bestaat. Eerder verschenen al de varianten Chance Eau Fraiche en Chance Eau Tendre.

De volledige videocampagne komt pas later deze maand uit, maar gelukkig is er wel al een teaser uitgebracht. In het korte filmpje zien we het Chance Eau Vive parfum door een mechanische arm neergezet worden.

Bekijk het filmpje én de flacon van Chance Eau Vive hieronder!

  • PA2014_07_0002
  • PA2010_10_0069_1

(Beeld: www.chanel.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties