0

Carine Roitfeld i-D magazineCarine Roitfeld was jarenlang één van de creatieve meesterbreinen achter de Franse Vogue. Na 10 jaar besloot ze dit stokje, met zo ongeveer de leukste baan van de wereld eraan vast, door te geven aan een ander. Twee jaar na haar vertrek kwam haar eigen magazine op de markt: CR Fashion Book.

Inmiddels heeft ze dit beginnende magazine veranderd in een gevestigde naam en hengelt ze de allerlei celebrities binnen voor (cover)shoots, en interviews. Het magazine is dan ook een groot succes te noemen. Maar Carine wilt meer en ze heeft er dan ook zelf voor gezorgd dat er meer komt: CR Fashion Man. De eerste uitgave van dit tijdschrift wordt vanaf 10 september verkocht, in één verpakking met het gewilde September issue van de op vrouwen gerichte variant.

De 60-jarige Carine vertelt dat het maken van een mannenmagazine haar niet zo makkelijk afging als een vrouwenmagazine. Ze schakelde dan ook grote namen in om haar te helpen. Onder andere de acteur Christopher Walken en Jayden Smith, bevriend met de Jenner meiden, hebben aan het nummer bijgedragen. Ook is er een rol voor Kanye West: hij heeft een stuk heeft geschreven over opkomende muzikale talenten.

  • Carine Roitfeld i-D magazine

(Beeld: www.i-d.vice.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties