0

TIP Burberry ontwerpt limited collectie voor PrintempsDe Parijse winkel Printemps staat in het teken van London Mania en voor deze gelegenheid heeft Burberry de store overgenomen. Dat is niet alles; ook ontwierp het een limited edition collectie die exclusief wordt verkocht.

De collectie is geïnspireerd door Londen en ademt de Britse stad. Onder andere zien we de bekende trenchcoat in een nieuw jasje gestoken en bevat de rest van de items veel leer, studs en denim.

Bovendien organiseert Burberry voor het eerst hun feestelijke Art of Trench in de Franse hoofdstad. Vijftig mensen uit de mode-, kunst- en muziekwereld worden hiervoor vastgelegd in, natuurlijk, een trenchcoat. De foto’s zullen tijdens de campagne in de Printemps winkel hangen.

Van 22 augustus tot en met 20 oktober loopt de campagne en op 4 september zal het in de winkel gevierd worden. Dus mocht je nog een bezoekje brengen aan Parijs, het is het zeker waard!

Bekijk een aantal items van Burberry Loves Printemps hieronder!

Burberry loves Printemps2 Burberry loves Printemps6 Burberry loves Printemps1 Burberry loves Printemps4 Burberry loves Printemps8 Burberry loves Printemps7 Burberry loves Printemps3 Burberry loves Printemps5www.burberry.com

(Tekst: Carolien Tsao)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties