0

prada-spring-summer-2014-campaign-022Als je op citytrip bent dan wil je graag wat cultuur opsnuiven in de plaatselijk musea, maar hoeveel leuker is het als je cultureel bezig kan zijn én je fashion fix kan regelen!? Dat is in ieder geval geen probleem meer als je volgende tripje naar Milaan is. Daar is dit weekend namelijk de perfecte combinatie van die twee werelden geopend: een Prada museum.

Fondazione Prada, zoals het museum heet, is al zeven jaar in de maak maar afgelopen weekend eindelijk opengegaan. In het museum vind je verschillende collecties fotografie, kunst en architectuur, zorgvuldig samengesteld door experts. Je spot er onder andere stukken van Damien Hirst (je weet wel, van de met kristallen menselijke schedel en paarden op sterk water). Het museum bestaat uit meerdere gebouwen: het centrale gebouw, het haunted house gedeelte en een toren die nog in aanbouw is.

De eerste bezoekers van het museum waren vol lof en het is dan ook echt een bezoekje waard als jij je in Milaan bevindt.

  • 1-prada-fondazione-street
    De buitenkant van het Fondazione Prada gebouw

(Beeld: www.prada.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties