0

150 bobbiTegenwoordig zijn er talloze beauty tutorials op YouTube te vinden, maar soms kan er gewoon niets op tegen een goed beauty book. Deze boeken zijn namelijk heerlijk om door te bladeren en om alle stappen even rustig en uitgebreid te bestuderen, zodat je zelf aan de slag kunt gaan.

We kunnen geen genoeg krijgen van fashion en beauty boeken en ook dit keer hebben we weer een mooi exemplaartje voor je in petto. Bobbi Brown heeft al aardig wat boektitels op haar naam staan en veel liefhebbers zweren bij de make-up tips van de guru. In haar boek All About Eyes geeft ze onwijs veel tips over het creëren van prachtige looks voor de ogen.

Van dagmake-up, make-up voor dames met brillen tot een te gekke uitgaanslook: je kunt het er allemaal in terugvinden. Ook kun je er informatie in vinden over de verschillende gereedschappen die je het beste kunt gebruiken. All about eyes is klein van formaat, vandaar dat je het gemakkelijk in je tas mee kunt nemen. Dit boek is zeker een aanrader als je zin hebt om te experimenteren op het gebied van make-up.

Bekijk het boek hieronder. Zin om te shoppen? Klik dan op de foto om te bestellen.

www.bol.com

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties