0

Kndall + KylieKendall en Kylie zijn misschien wel nóg gehaaidere zakenvrouwen dan hun Kardashian halfzussen. De twee hebben dan ook van jongs af aan al geleerd hoe je overal geld mee kan verdienen en hoe je jezelf kan verkopen, wat inmiddels een Kardashian-Jenner specialisme is geworden.

Na een aantal kledinglijnen bij Topshop en Pacsun lijken de twee inmiddels bezig met nóg een project. Een paar weken terug opende al het Instagram account KendallandKylie, waarop we een aantal design gerelateerde posts zagen verschijnen.

Sinds dit weekend is er ook een Kendall and Kylie website: www.kendall-kylie.com. Op deze website zien we een gesloten deur met daarachter een club die bruist van het leven. Als je binnen wilt komen, hoef je alleen maar op het VIP-briefje te klikken en je e-mail door te te geven. Hierna wordt je als eerste op de hoogte gebracht van alle Jenner avonturen!

Zouden de zusjes ditmaal een eigen kledinglijn (dus zonder de hulp van een merk zoals Topshop) beginnen? Bekijk hieronder een aantal foto’s van hun gezamenlijke Instagram, die dat doet vermoeden.

 • Jenners 3
  @kendallandkylie: "Designs on the mind. #decisionsdecisions"
 • Jenners 4
  @kendallandkylie: "mood board monday"
 • Jenners 2
  @kendallandkylie: "work and play."
 • Jenners 5
  @kendallandkylie: "#TBT team meetings"
 • Jenners 6
  @kendallandkylie: "Get on The List. Go to www.kendall-kylie.com [Link in bio]"

eu.topshop.com

(Beeld: www.instagram.com/kendallandkylie)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties