0

blake lively red carpet tips 150Je zou denken dat alle celebrities dol zijn op in de spotlights staan. Toch is dat niet helemaal waar; er zijn genoeg onzekere beroemdheden die hun angsten moeten overwinnen. Zeker als ze nog wat jaartjes willen meedraaien in de business.

Ook de bloedmooie Blake Lively voelt zich niet zo zeker als alle aandacht op haar is gericht. Gelukkig voor haar heeft ze de afgelopen jaren wat ‘trucs’ bedacht zodat ze dat soort momenten toch doorkomt. “Ik doe net alsof mijn haren mijn gezicht zijn, op die manier functioneert mijn kapsel als een soort masker en voel ik me minder kwetsbaar”, aldus Blake die manen heeft om jaloers op te zijn.

Maar dat is niet het enige. “Ik vraag mezelf op zulk soort moment af ‘wat zou Gisele nu doen?’. Ook denk ik aan Solange. Ik heb haar zien optreden voor 90.000 mensen en toen ik haar op het MET gala zag, bedacht ik ‘waarom doen we dit?’. Ik zag Solange een diepe adem nemen en haar ‘performance face’ opzetten dus dat ik precies wat ik ook deed.”

Nou dat ging haar goed af, getuige de onderstaande foto’s van het MET gala!

  • blake lively red carpet tips 1
  • blake lively red carpet tips 2
  • blake lively red carpet tips 3

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties