0

150 COTTDSZwart en wit waren dé mode kleuren volgens het beroemde modehuis Chanel en nog steeds zijn deze twee tinten niet weg te denken uit de gemiddelde garderobe.

Zwart kan altijd, of je nu netjes moet, stoer of casual, je kunt altijd een zwart item uit de kast trekken. De Little Black Dress is niets voor niets wereldwijd het go-to jurkje. En met wit maak je die outfit wat lichter te maken tijdens de warmere dagen. De combinatie van deze twee brengt een magische mix samen zoals Karl Lagerfeld het nog steeds het liefste ziet.

Ook blogger Cindy van der Heyden, beter bekend als eigenaresse van de blogsite Come Over To The Dark Side We Have Candy, is helemaal fan van zwart en wit. Haar garderobe basics hebben voornamelijk zwarte, grijze of witte tinten.

En ze combineert deze op allerlei verschillende manieren; zo gaat ze soms voor stoer, maar ook juist voor vrouwelijk. Bij deze outfit is zij helemaal gehuld in het wit op haar schoenen na. Die zorgen voor net dat edgy maar ook vrouwelijke tintje.

Bekijk de foto van Cindy hieronder en ben je helemaal enthousiast geworden? Klik dan op een van de onderstaande foto’s om de items meteen te bestellen.

 

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.comeovertothedarksidewehavecandy.com

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties