0

celebs jurken 150Tijdens de red carpet evenementen kunnen we altijd wegdromen bij de prachtige jurken die de celebs dragen. Maar negen van de tien keer wordt zo een gewaad echt niet voor een tweede keer gedragen en zal stof vergaren in de walk-in-closets van deze sterren.

Binnenkort kun jij lopen in de jurken van verschillende celebs zoals Kate Middleton, Selena Gomez en Cara Delevingne. Deze dames hebben natuurlijk geen H&M’tjes en Zara’s in hun kasten hangen, maar designer stukken die voor de meeste van ons onbetaalbaar zijn. Denk aan de jurken van Marc Jacobs, Diane von Furstenburg of Anna Sui maar nu allemaal voor een koopje.

Op Girlmeetsdress.com kun jij de prachtige droomjurken van de celebs voor een aantal dagen huren voor een leuk prijsje. Dus heb jij binnenkort een feestje of bruiloft, geen paniek, want op de site is genoeg aanbod. Voor een Anna Sui betaal je niet meer dan 61 euro voor drie dagen, zo voel jij je als een echte celebrity en heb je niet meer nodig dan een klein budget.

  • Cara Delevigne
  • kate middleton
  • selena gomez

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties