0

Bikini tipsOp Instagram komen eindeloze stromen van bikini en badpak foto’s voorbij. Zijn ze niet van de celebs, dan zijn ze wel van personen uit je eigen omgeving. Je nichtje zit op Ibiza, je oude collega op Curacao, je bestie bivakkeert momenteel op een Grieks eiland en het enige wat jij denkt is ‘ik wil ook!’.

Wie weet ga je nog lekker op vakantie, of moet je het voorlopig doen met het Hollandse zonnetje: beide opties zijn reden genoeg om alsnog een mooi badpak of bikini te scoren. Je werkt immers hard en daar moet je voor beloond worden! In plaats van een H&M’etje dachten wij dit keer aan iets duurdere (kwalitatievere?) variant, een bikini waar ook de celebs in gespot worden bijvoorbeeld.

Wij zochten de vijf fijnste swimwear labels met zéér modebewuste fans voor je op. Met een pareltje van deze merken kwijlt iedereen zo direct bij jouw Instagram foto’s! Klik op de url’s om de websites te bezoeken.

1. Mara Hoffman 
Mara ontwerpt niet zo basic badkleding met tropische prints, spannende lijnen en een hele flatteuze snit. Deze gouden combinatie maakt dat sterren als Beyoncé, Vanessa Hudgens en Jamie King fan zijn. Website: www.marahoffman.com.

2. KIINI Swim 
Als een voormalige top surfster zich waagt aan het ontwerpen van zwemkleding, dan weet je dat je iets praktisch kan verwachten. Gelukkig is oprichtster Ipek Irgit ook nog eens heel modebewust en zijn de handgemaakte bikini’s ook nog eens hartstikke tof. Dit levert haar klanten op als Behati Prinsloo en blogger Pandora Sykes. Website: www.kiini.com.

3. Filles A Papa 
Twee stadse zusjes zitten er achter dit label, je kan dan ook sportieve zwemkleding van ze verwachten met een edge. Denk slogans, rechte lijnen en knallende kleuren. Een look die Chiara Ferragni en Rita Ora wel kunnen waarderen. Website: www.fillesapapa.com.

4. L Space 
L Space is het go to badkleding label van Kylie Jenner en je weet wat dat betekent: gewaagde pakjes met diepe decolletés, verwarrende bandjes en franje versiersels. Het enige nadeel van dit statement swimwear zijn de akelige tanlines die je er van krijgt. Website: www.lspace.com.

5. Marysia Swim 
Marysia Swim is opgezet door een (ex) ballerina, deze achtergrond maakt dat de badpakken vrouwelijk, verfijnd en zacht zijn. De enigszins door de jaren ’50 geïnspireerde zwemkleding is echt onweerstaanbaar en bloggers Sincerely Jules en Danielle Bornstein zijn dat met ons eens. Website: www.marysiaswim.com.

  • Bikini tips
    Van links naar rechts en boven naar onder, van de Instagram accounts van: L Space Swim - Marysia Swim - Kiini - Mara Hoffman.

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties